FORUMUL INTERNAȚIONAL PENTRU TURISMUL DE SĂNĂTATE

Ediția a XI-a a forumului internațional a fost dedicată contribuției cercetării și educației la valorificarea resurelor umane și naturale de care dispune România, ca factori determinanți ai competitivității turismului de sănătate românesc.

Această ediție a deschis o linie nouă pe agenda turismului de sănătate. Avantajele evidente ale României  și vorbim aici de resursele naturale cu valoare terapeutică și capitalul uman  au nevoie de intervenții punctuale, de colaborarea activă între organizații și specialiști, prin includerea cercetării științifice și formării profesionale în programele și proiectele de viitor.

Față de alte ediții, organizatorii au optat pentru un format strict profesional, așa cum reiese din prezentări, rezultând o veritabilă platformă de comunicare pentru turismului de sănătate. Au fost identificate proiecte concrete, s-au lansat propuneri privind calendarul perioadei următoare, s-a convenit asupra importanței colaborării dintre organizațiile participante.

VEZI PREZENTAREA DR. VASILE CEPOI, PREȘEDINTELE ANMCS

La evenimentul care a avut loc pe 29 octombrie 2019, au participat reprezentanți ai  ONG-urilor, organizațiilor profesionale și patronale dar și cei interesați în dezvoltarea turismului de sănătate din România. Forumul a fost organizat de Fundația Amfiteatru,  partener instituțional fiind Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate