CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE FARMACOECONOMIE ȘI MANAGEMENT SANITAR

Ajunsă la a 6-a ediție, Conferința Națională de Farmacoeconomie și Management Sanitar  a avut loc între 10-13 octombrie , la Poiana Brașov și a reușit  să mobilizeze principalii actori din sistemul sanitar, facilitând dialogul între părți.

Conferința a fost împărțită în două module tematice, Farmacoeconomie și Management Sanitar iar pe durata celor 3 zile, s-au prezentat zeci de lucrari știintifice și s-au dezbătut teme importante de catre profesioniștii din sistemul sanitar. La eveniment au participat reprezentanții instituțiilor implicate în elaborarea și implementarea politicilor de sănătate (Ministerul Sănătății , Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate,  Casa Națională de Asigurări de Sănătate)  cadre didactice de la Universitățile de Medicină și Farmacie si zeci de directori din unități spitalicești și clinici medicale din țară.

Din partea ANMCS a fost prezent dr . Vasile Cepoi, Președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, care a vorbit celor prezenți despre experiența  ultimilor ani în acreditarea spitalelor.

Evenimentul a fost organizat de către Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureș – Centrul de Cercetare pentru Politici de Sănătate și Management, Universitatea Sapientia și Asociația Suryam.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate