CONFERINȚA ASOCIAȚIEI EVALUATORILOR DE SERVICII MEDICALE, LA IAȘI

Conferința națională cu tema „Colaborarea structurilor spitalului cu structura de management al calității în scopul asigurării și îmbunătățirii calității serviciilor de sănătate și siguranței pacientului”, ediția a III-a,  a avut loc între 25 octombrie – 26 octombrie 2019, la Iași.
Evenimentul organizat de Asociaţia  Evaluatorilor de Servicii Medicale (A.E.S.M)- Sucursala Moldova a venit în întâmpinarea nevoilor practice ale profesioniștilor din unitățile sanitare, care au experiență în implementarea sistemelor de management al calității. Conferința a avut o componentă  teoretică și una practică, prin diverse ateliere de lucru având ca teme:  ”Siguranța pacientului”, ”Resuscitarea cardio-respiratorie  cu efectuarea manevrelor practice de resuscitare” și ”Simularea unei situații de urgență medicală la nivelul spitalului”.
Din partea ANMCS, au fost prezenți  la Iași  dr. Vasile Cepoi, președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate și  Andrei David, director Unitatea de Evaluare și Acreditare a Spitalelor.  La conferință au participat și reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, inclusiv cei din Direcțiile de Sănătate Publică, evaluatori de spitale, medici, asistenți medicali, farmaciști, biologi, radiologi și fizicieni. Au spus prezent și reprezentanți ai structurilor de management din spitale, cei din partea organismelor profesionale și ai organizațiilor de pacienți.
Conferința a fost organizată de Asociaţia  Evaluatorilor de Servicii Medicale ( A.E.S.M.) – Sucursala Moldova,  în parteneriat instituțional cu ANMCS.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate