Anunț important privind declanșarea unei noi sesiuni de selecție a Evaluatorilor Coordonatori pentru Comisiile de evaluare a unităților sanitare cu paturi.

Începând cu data de 06.04.2016, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate organizează o nouă sesiune de selecție a evaluatorilor de servicii de sănătate specializaţi pentru evaluarea spitalelor ai A.N.M.C.S., în vederea obținerii calității de evaluator coordonator. Această sesiune urmărește probarea abilităţilor în: managementul calităţii serviciilor medicale spitalicești, coordonarea echipei de evaluatori, managementul riscului, managementul conflictelor în comunicare etc.

Programul sesiunii de selecție se va desfășura astfel:

06.04.2016 – 10.04.2016, ora 24.00 – Etapa de înscriere în Programul de selecție a evaluatorilor de servicii de sănătate specializaţi pentru evaluarea spitalelor al A.N.M.C.S. în vederea dobândirii calității de evaluator coordonator;
12.04.2016 – 15.04.2016 – participarea la etapa de selecţie a evaluatorilor cu durata de 3 zile lucrătoare, care se va desfăşura prin intermediul poștei electronice;

25.04.2016 – 26.04.2016 – Susținerea etapei interviului, care se va desfășura la sediul Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate din București.

27.04.2016 – Publicarea Listei candidaților admiși ca evaluatori coordonatori ai A.N.M.C.S.

În program se pot înscrie numai evaluatorii de servicii de sănătate ai A.N.M.C.S. specializaţi pentru evaluarea spitalelor care îndeplinesc condițiile de participare stabilite prin Anexa 3 la Ordinul Președintelui ANMCS nr. 71/2016 pentru definirea Evaluatorului Coordonator și atribuțiilor acestuia, precum și pentru aprobarea  Metodologiei de selecție a evaluatorilor de servicii de sănătate ai Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, specializați pentru evaluarea spitalelor, în vederea obținerii calității de evaluator coordonator.

Nu pot participa la acest program evaluatorii care la precedentele sesiuni de selecție a evaluatorilor coordonatori nu au obținut cel puțin 40 de puncte în cea de-a doua etapă a selecției, respectiv rezolvarea studiilor de caz.

Metodologia privind desfășurarea Programului de selecție a evaluatorilor evaluatorilor de servicii de sănătate specializaţi pentru evaluarea spitalelor al A.N.M.C.S. în vederea obținerii calității de evaluator coordinator, condițiile de participare și modelul Cererii de înscriere sunt anexate în format PDF la prezentul anunț.

 

Vezi Ordinul Președintelui ANMCS nr. 71/2016 pentru definirea Evaluatorului Coordonator și atribuțiilor acestuia, precum și pentru aprobarea  Metodologiei de selecție a evaluatorilor de servicii de sănătate ai Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, specializați pentru evaluarea spitalelor, în vederea obținerii calității de evaluator coordonator.

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate