ANUNȚ IMPORTANT! În atenția absolvenţilor programului de formare şi perfecţionare pentru evaluatori de spitale organizat de către CoNAS în colaborare cu S.N.S.P.M.P.D.S.B.

În vederea participării absolvenţilor programului de formare şi perfecţionare pentru evaluatori de spitale organizat de CoNAS în colaborare cu Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti la următoarele repartizări aleatorii pentru spitalele ce urmează a fi evaluate începând cu trimestrul IV 2015, este necesară înscrierea în Registrul evaluatorilor de spitale al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, până la data de 07 OCTOMBRIE 2015, inclusiv.

Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile Ordinului Preşedintelui CoNAS nr. 129/16.06.2015, înscrierea în Registrul evaluatorilor de spitale al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, a absolvenţilor programului de formare şi perfecţionare pentru evaluatori de spitale organizat de către CoNAS în colaborare cu Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, se poate face și prin transmiterea scanată a ”CERERII – DECLARATIE DE ÎNSCRIERE pe următoarea adresă de e-mail: crina.anton@anmcs.gov.ro (însoțită de copia cărții de identitate și copia certificatul de absolvire), urmând ca originalul cererii să fie trimis prin poștă/curierat rapid.

În acest caz, cotizaţia anuală se plăteşte în contul Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, cod de identificare fiscală 34998410, cod IBAN RO07TREZ70620G20G331700XXXX, deschis la Trezoreria Sectorului 6, Bucureşti.

Înscrierea în Registrul evaluatorilor, urmare a primirii documentelor originale și a sumei reprezentând cotizația anuală, va fi confirmată pe e-mail.

Persoana de contact: Crina ANTON, tel: 0734.991.458

Informații suplimentare puteți afla consultând anunțul de aici.

CERERE – DECLARATIE DE ÎNSCRIERE (Anexa la Ordinul Preşedintelui CoNAS nr. 129/16.06.2015)

 

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate