ANUNȚ CU PRIVIRE LA SELECȚIA DOSARELOR LA EXAMENUL ORGANIZAT ÎN VEDEREA PROMOVĂRII UNOR SALARIAȚI DIN CADRUL DE și SRU

Comisia de examinare a candidaților înscriși pentru promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare din cadrul A.N.M.C.S., în conformitate cu prevederile art. 19 și art. 20 din H.G. nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare, a analizat și verificat dosarele depuse de către candidaţi.

Rezultatele selecției dosarelor de înscriere la examenul de promovare sunt prezentate mai jos:

Nr.Crt Numele și prenumele candidaților Rezultatul selecției Observații
1. LIȘCĂ Ionuț ADMIS  
2. MARDALE Bogdan-Florin ADMIS  

 Contestațiile cu privire la rezultatele selecției dosarelor de înscriere se depun la secretarul  comisiei de soluționare a contestațiilor, doamna Cristiana-Manuela ANGHELOIU, etaj VII, camera 24, sediul Autorităţii Naționale de Management al Calităţii în Sănătate din Splaiul Independenței nr.202A, Sector 6, București, până la data de 15.10.2019, orele 16:00.

Se pot prezenta la proba scrisă din data de 21.10.2019, orele 10:00 la sediul A.N.M.C.S.  numai candidații admiși în urma rezultatelor finale ale etapei de selecție a dosarelor.

Întocmit,

Secretar SRU

Cristiana-Manuela ANGHELOIU

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support
Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate